Вивчення діуретичної активності нових 1,7-дизаміщених 3-метилксантин-8-ілалканових кислот - Іванченко, Дмитро Григорович; Крісанова, Наталія Вікторівна; Рудько, Наталія Петрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою даної роботи є розробка простих лабораторних методів синтезу неописаних в літературі 1,7-диалкіл-3-метилксантин-8-ілалканових кислот та вивчення їх фізико-хімічних і біологічних властивостей.
Keywords: тези доповідей