Українська мова (за професійним спрямуванням) - Турган, Ольга Дмитрівна; Федько, Ольга Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум призначений для використання під час проведення занять з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» та самостійної роботи студентів – іноземних громадян, які навчаються на І курсі спеціальності «Стоматологія». Навчальне видання містить 8 розділів, у яких за тематичним принципом дібрана фахова лексика, граматичні вправи, завдання для вдосконалення навичок діалогічного та монологічного мовлення, блоки для самоперевірки тощо.
Keywords: українська мова як іноземна