Поствакцинальні реакції від COVID-19 у дітей - Компанієць, П. А.; Денисенко, А. М.; Лямцева, Олена Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи: провести огляд статей щодо наявності поствакцинальних реакцій від Sars-CoV-2 інфекції у дітей.
Keywords: тези доповідей