Розробка моделі психопатогенезу у хворих на постшизофренічну депресію - Сінча, Катерина Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
У широкому колі питань пов'язаних з проблемою депресій суттєве місце посідають постшизофренічні депресії (ПШД), зростання кількості яких у даного контингенту в останнє десятиліття визначають українські та закордонні фахівці. ПШД представляє комплекс гетерогенних психопатологічних розладів різної регістрової приналежності, де на перший план виступають зміни парадепресивного характеру.