Дослідження частоти коморбідних станів у хворих на псоріаз - Коваленко, А. Ю.; Макуріна, Галина Іванівна (Інститут дерматології та венерології НАМН України, 2020)
Псоріаз залишається однією з актуальних проблем сучасної клінічної дерматології. Поширеність псоріазу в Україні впродовж останніх десятиріч неухильно зростає. Значна кількість клінічних форм дерматозу, індивідуальний характер перебігу, складний патогенез, різноманіття терапевтичних напрямів створюють значні складнощі для діагностики та лікування пацієнтів.