Анатомія внутрішніх органів, серцево-судинної та центральної нервової систем - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Світлицький, Андрій Олександрович; Лебединець, Микола Григорович; Штанько, Іван Федорович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Щербаков, Максим Степанович; Тополенко, Тетяна Анатоліївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Абросімов, Юрій Юрійович; Чернявський, Артур Валерійович; Таланова, Ольга Сергіївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум для самостійної роботи студентів 1-го курсу медичних факультетів спеціальностей 222 «Медицина», 228 «Педіатрія» денна форма навчання у вищому медичному навчальному закладі згідно робочої програми з анатомії людини та тематичних планів дрогого семестру з анатомії внутрішніх органів, серцево-судинної та нервної систем
Keywords: анатомія людини; внутрішні органи; серцево-судинна система; нервова система