Особенности работы со слабоуспевающими иностранными студентами на языковой кафедре неязыкового вуза - Рощупкина, Е. А.; Рощупкина, Олена Анатоліївна; Roshchupkyna, O. А. (My University, 2014)
Підвищення рівня академічної успішності іноземних студентів є одним з пріоритетних завдань початкового етапу навчання у ВНЗ. У статті описуються особливості роботи із студентами-іноземцями з низькою успішністю на мовній кафедрі підготовчого факультету. Виявлено причини низької успішності іноземних студентів, запропоновано шляхи розв’язання цієї проблеми. Increase of the level of academic performance of foreign students is one of the priority problems of the first stage of teaching in higher education institution. The article describes the features of work with students-foreigners with low performance on the language chair of the preparatory faculty. The causes of low academic performance of foreign students are identified, solutions of this problem are proposed.
Особливості роботи з іноземними студентами з низькою успішністю на мовній кафедрі немовного ВНЗ
Features of work with foreign students with low academic performance on linguistic chair of the non-linguistic University
Keywords: іноземні студенти; низька академічна успішність; мовна кафедра; підготовчий факультет; foreign students; low academic performance; language chair; preparatory faculty