Сучасні методи лікування холедохолітіазу - Тітов, В. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи – оцінка та аналіз існуючих методів хірургічного лікування ЖКХ, ускладненої непрохідністю термінального відділу холедоха, з метою зниження частоти післяопераційних ускладнень.
Keywords: тези доповідей