ізична терапія в неврології : навч.-метод. посіб. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» - Сікорська, Марина Володимирівна; Візір, Ірина Володимирівна; Лапонов, Олександр Віталійович (Запорізький державний медичний університет, 2023)
В посібнику надані рекомендації для студентів з підготовки до практичних занять. Кожна тема побудована відповідно до рекомендацій, місять цілі, компетентності, актуальність, відображені міждисциплінарні зв’язки; стисло викладений зміст теми. В кожній темі надані вихідний і кінцевий контроль в вигляді тестових завдань та ситуаційних задач. Наприкінці посібника представлений глосарій, який містить основні терміни з поясненнями; список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» спеціалізація 227.1 «Фізична терапія» відповідає робочій програмі з дисципліни; він дозволить студентам оптимізувати час на підготовку до практичного заняття, краще засвоїти навчальний матеріал, активізувати самостійну роботу.