З ювілеєм! [Синяк Раїса Степанівна] - (:unkn) unknown (Запорізький державний медичний університет, 2015)
23 квітня 2015 року виповнилося 75 років професору кафедри органічної та біоорганічної хімії Запорізького державного медичного університету Синяк Раїсі Степанівні – визнаному науковцю та педагогу, засновнику запорізької наукової школи хімії похідних хіназоліну