Філософія як теорія самоорганізації людського буття - Жадько, Віталій Андрійович (My University, 2012)
Філософія, закликаючи людину до самопізнання, максимально можливо сприяє процесу її самоорганізації. Виходячи з цього, у науковій монографії доводиться, що вона є водночас методологічною та світоглядною основою менеджменту як теорії управління організаціями, створюваними людьми для досягнення поставлених ними спільних цілей.
Keywords: філософія; самопізнання