Хромато-мас-спектрометричне дослідження настойки з надземної частини Helianthus tuberosus L. - Корнієвська, Валентина Григорівна; Скорина, Дмитро Юрійович; Ніколенко, Д. В. (My University, 2023)
Мета роботи – за допомогою газової хроматографії визначити компонентний склад настойки з надземної частини Helianthus tuberosus L., що зростає в Запорізькому краї.
Keywords: хромато-мас-спектрометрія; хроматограма; соняшник бульбистий; надземна частина; настойка