Ефективність комплексного застосування гепадифу, езетролу та фозиноприлу при неалкогольному стеатогепатиті у пацієнтів із гіпертонічною хворобою ІІ стадії - Хухліна, О. С.; Мандрик, О. Є.; Антонів, А. А.; Хухлина, О. С.; Мандрик, О. Е.; Антонив, А. А.; Khukhlina, O. S.; Mandryk, O. E.; Antoniv, A. A. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Наведено дані щодо особливостей лікування хворих на неалкогольний стеатогепатит на тлі гіпертонічної хвороби II стадії та метаболічного синдрому. Виконали порівняльну характеристику динамічніх показників якості лікування традиційними препаратами та із застосуванням гепадифу, езетролу та фозиноприлу. Приведены данные об особенностях лечения больных с неалкогольным стеатогепатитом на фоне гипертонической болезни II стадии и метаболического синдрома. Проведена сравнительная характеристика динамических показателей качества лечения традиционными препаратами и с применением гепадифа, езетрола и фозиноприла. There are the data on the features of the treatment of patients with nonalcoholic steatohepatitis on the background of the 2nd stage of hypertension and metabolic syndrome are given in the article. Comparative characteristic of dynamic quality indexes of the treatment with the traditional medicines and with the use of Gepadif, Ezetrol and Fosinopril was done.
Эффективность комплексного применения гепадифа, езетрола и фозиноприла при неалкогольном стеатогепатите у пациентов с гипертонической болезнью ІІ стадии
The effectiveness of the integrated use of gepadif, ezetrol and fosinopril in the nonalcoholic steatohepatitis in patients with hypertension stage II
Keywords: неалкогольний стеатогепатит; гіпертонічна хвороба; метаболічний синдром; неалкогольный стеатогепатит; гипертоническая болезнь; метаболический синдром; nonalcoholic steatohepatitis; metabolic syndrome; hypertension