Роль гострофазових показників в прогнозуванні ефективності додаткової імунотропної терапії у кисневозалежних хворих на COVID-19 - Черкаський, Володимир Васильович; Рябоконь, Юрій Юрійович (Харків : ХНМУ, 2023)
Мета дослідження. З’ясувати роль рівню лімфоцитів, С–реактивного протеїну (CRP) та феритину в прогнозуванні ефективності додаткової імунотропної терапії інгібітором рецептору IL-6 (тоцилізумаб) у кисневозалежних хворих на коронавірусну хворобу COVID-19.