До питання соціальної відповідальності фахівців фармації - Літвякова А. (Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2014)
Фармація, будучи складною соціально-економічною системою і специфічним сектором галузі охорони здоров’я, покликана виконувати найважливішу соціальну функцію збереження та поліпшення здоров'я населення внаслідок надання висококваліфікованої фармацевтичної допомоги та належного рівня соціальної відповідальності (СВ).
Keywords: тези