Облік руху активів, розрахунків, звітності. Інвентаризація в аптечних закладах. Змістовий модуль 6 - Сінча, Наталія Іванівна; Литвиненко, Ольга Веніаміновна; Дондик, Наталя Яківна; Демченко, Валерій Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Методичний посібник складено відповідно до програми з організації та економіки фармації для проведення занять із студентами вищих навчальних закладів за спеціальністю 7.12020102 «Фармація», напрям 1202 «Фармація».