Герої під сиренами: художнє осмислення діяльності медиків під час війни у серіалі «Я – Надія» - Стеценко, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою дослідження є аналіз художнього зображення реальності в серіалі.
Keywords: тези доповідей