Модель формування професійної компетентності провізора - Нагорний, Володимир Володимирович; Каплаушенко, Тетяна Миколаївна; Нагорна, Наталія Олександрівна (Х. : Національний фармацевтичний університет, 2018)
Формування професійної компетентності майбутніх провізорів пов'язано з науково обґрунтованою та впровадженою в освітній процес моделі. Побудова такої моделі, в освітньому процесі закладу вищої освіти (ЗВО), дасть можливість не лише оволодіти знаннями, вміннями та навичками, але й реалізувати їх в умовах майбутньої професійної діяльності. Аналіз особливостей різних видів практик та значущості практичного навчання студентів у формуванні професійних компетенцій фахівців фармацевтичного профілю.