Дистанційне навчання студентів випускного курсу на кафедрі загальної гігієни та екології - Севальнєв, Анатолій Іванович; Гребняк, Микола Петрович; Кірсанова, Олена Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Однією з найбільш важливих та актуальних проблем при викладання дисципліни є асоціація «Гігієни» з майбутньою професійною діяльністю лікарів-клініцистів. У зв’язку з цим, основоположним підходом на кафедрі загальної гігієни та екології до навчання студентів 6 випускного курсу є формування професійних компетенцій, здатності активно використовувати у практиці знань, умінь та навичок, необхідних для ефективної професійної діяльності лікаря-клініціста.
Keywords: дистанційне навчання; професійні компетенції; диференціація