Спектр супутньої патології у госпіталізованих хворих на коронавірусну хворобу (COVID-19) з пневмонією залежно від наслідку хвороби - Кулєш, І. О.; Рябоконь, Олена Вячеславівна (My University, 2024)
Мета. Проаналізувати спектр супутньої патології у госпіталізованих хворих на коронавірусну хворобу (COVID-19) з пневмонією та порівняти частоту коморбідних станів залежно від наслідку хвороби.
Keywords: тези доповідей