Управління і економіка фармації. Аналiз фiнансово-господарської дiяльностi аптек : практикум для сам. роботи зі спеціалізації провізорів-спеціалістів за фахом: «Організація і управління фармацією» - Бушуєва, Інна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Практикум призначений для виконання самостійної роботи зі спеціалізації провізорів-спеціалістів за спеціальністю «Організація управління фармацією» з дисципліни «Управління і економіка фармації»