Шляхи оптимізації витрат на закупівлю лікарських засобів - Суховой, Григорій Пилипович; Яковлева, Ольга Станіславівна (Canada: Vancouver, 2021)
Анотація. Насьогодні, за показником витрат на охорону здоров’я на одну людину наша держава посідає 89 місце у світі (серед 184 країн), а за показником тривалості життя – 108 місце. При цьому питання забезпечення сфери охорони здоров’я достатніми фінансовими ресурсами набувають особливого значення, оскільки їх достатній обсяг (так само як і ефективність використання) значною мірою визначатиме якість та доступність медичної допомоги.
Keywords: тези