Фармацевтичний аналіз лікарських засобів - Шарапова, Тетяна Анатоліївна; Берест, Галина Григорівна; Бігдан, Олексій Антонович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник призначений для використання у навчальному процесі для підготовки магістрів спеціальності "Фармація" із дисципліни "Фармацевтичний аналіз лікарських засобів". Посібник складений у відповідності до робочого навчального плану та робочої програми дисципліни. Інформаційний матеріал доповнений новими відомостями за темами, що розглядаються, оновлені тестові завдання та літературні джерела.