Прогнозування перебігу коронавірусної хвороби (Covid-19) у кисневозалежних хворих за даними імунологічних показників на час розвитку у них кисневої залежності - Черкаський, Володимир Васильович; Рябоконь, Юрій Юрійович (My University, 2024)
Мета дослідження. З’ясувати роль імунологічних показників крові кисневозалежних хворих на COVID-19 в прогнозуванні перебігу коронавірусної хвороби на час розвитку у них кисневої залежності.