Вивчення методом ВЕРХ-ДМД-МС закономірностей утримування деяких гідразидів кислот, карботіоамідів, 1,2,4-тріазол-3-тіонів, 1,2,4-тріазоліл-3-тіоацетатних кислот та їх солей - Базилєва, Х. А.; Семено, В. Ю. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Метою цього дослідження є вивчення залежності часу утримання від вмісту ацетонітрилу в рухомій фазі, а також взаємозв’язок показників гідрофобності (LogD) з характеристиками утримування для ВЕРХ-ДМД та ВЕРХ-МС визначення ряду гідразидів кислот, карботіоамідів, 1,2,4-тріазол-3-тіонів, 1,2,4-тріазоліл-3-тіоацетатних кислот, а також їх солей – вихідних та кінцевих продуктів при синтезі лікарських речовин, з яких деякі вже зареєстровані і використовуються в сучасній ветеринарії (тріфузол, румосол), деякі (тіокс) знаходяться на стадії реєстрації і впровадження у виробництво у вигляді лікарських препаратів.