Клінічна фармація: [навч.-метод. посіб. по організації навчального процесу для студентів 4 курсу фарм. ф-ту за модулем 1 спеціальність 6.110201 «Фармація»] - Крайдашенко, Олег Вікторович; Крайдашенко, О. В. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Навчально-методичний посібник складений на підставі програми навчальної дисципліни «Клінічна фармація» для студентів Вищих медичних навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації. В посібнику наведені програма з клінічної фармація за модулем 1: тематичні плани лекцій, практичних занять та самостійної роботи студентів, методичні вказівки щодо проведення практичних занять та курації хворих, перелік практичних навичок та вмінь, якими повинен оволодіти студент, тестові завдання