Рекомендації медико-соціальної реабілітації осіб з легкою розумовою відсталістю підліткового віку - Чабанюк, Сергій Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи – комплексне вивчення клініко-феноменологічної структури, коморбідної патології, соціально-гігієнічних факторів, критеріїв оцінки обмежень життєдіяльності та якості життя осіб з легкою розумовою відсталістю підліткового віку, для розробки рекомендацій з реабілітаційних заходів в сучасних умовах.
Keywords: тези доповідей