Теоретична та практична підготовка студентів стоматологічного факультету в галузі військової стоматології - Чернявський, Вадим Віталійович; Стрюк, Юлія Володимирівна; Cherniavskyi, V. V.; Striuk, Yu.V. (My University, 2025)
В умовах воєнного часу теоретична та практична підготовка студентів-стоматологів є надзвичайно важливою. Зважаючи на активні бойові дії, проблемним є питання надання якісної медичної допомоги та дефіцит кваліфікованих спеціалістів. Незважаючи на значну втрату частини закладів охорони здоров’я в Україні, медична допомога старається відповідати стандартам своєчасності та високому рівню, як практично, так і технологічно.
Theoretical and practical training of students of the faculty of dental in the field of military dentistry
Keywords: військова стоматологія; стоматологічна допомога; медична освіта