Аналіз тенденцій розвитку системи охорони здоров'я в Україні - Авраменко, Наталія Вікторівна (My University, 2009)
У статті автор аналізує демографічну ситуацію в країні, ступінь поширення хвороб серед населення, фінансові можливості населен8 ня непрацездатного віку (пенсіонерів) щодо придбання сучасних лікарських засобів, стан бюджетного фінансування системи охорони здоров'я.
Keywords: система охорони здоров'я; народжуваність; населення; бюджетне фінансування; хвороби; лікарня