Частота часткових дефектів зубних рядів серед дорослих пацієнтів - Мірчук, Б. М.; Максимов, Ян Вікторович (Дніпропетровськ: ДЗ "ДМА МОЗУ", 2019)
Актуальність. З літературних джерел відомо, що від часткової втрати зубів страждає майже 70% дорослого населення України. Часткова втрата зубів одна найпоширеніших форм ураження зубощелепної системи у дорослому віці, причому уже 30–40 % дітей та підлітків мають дефекти зубних рядів внаслідок ранньої втрати як тимчасових, так і постійних зубів.
Keywords: тези