Клінічна паразитологія та тропічна медицина. Паразитози (курс за вибором для студ. 6 курсу) - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Фурик, Олена Олександрівна; Задирака, Денис Анатолійович; Веницька, Галина Василівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Складено відповідно до програми з навчальної дисципліни курсу за вибором «Тропічні хвороби та клінічна паразитологія. Паразитози» (2019), підготовки «спеціаліст», спеціальностей 7.12010001 «Лікувальна справа», 7.12010002 «Педіатрія» для самостійної підготовки студентів. Призначено для студентів 6 курсу медичного факультету ЗДМУ.