Оцінка результатів анкетування лікарів-кардіологів, що призначають β-адреноблокатори - Шиман, А. А. (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Метою даної роботи була оцінка результатів опитування лікарів-кардіологів, що призначають β-адреноблокатори для лікування серцево-судинних захворювань. Дослідження проводилися з використанням методу анкетування в лікарнях Запорізької та Дніпропетровської областей. Ознаками сегментування слугували такі критерії: стаж роботи, вік пацієнтів, призначення β-адреноблокаторів в комбінації з іншими ЛЗ, яким препаратам надається перевага оригінальним чи дженерікам та країна виробник.