Аналіз сучасних моделей оцінки якості освіти - Суховой, Григорій Пилипович; Яковлева, Ольга Станіславівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Вступ. Проблема якості знань випускників вищих навчальних закладів залишаться однією з найважливіших, і в водночас – однією з найскладніших. Мета дослідження. Аналіз європейських підходів із забезпечення якості вищої освіти.
Keywords: якість вищої освіти; оцінювання; управління