Пошук фармакологічно-активних сполук серед похідних 5-(1н-тетразол-1-ілметил)-4н-3-тіо-1,2,4-тріазолу - Фролова, Юлія Сергіївна (ТДМУ: Укрмедкнига, 2018)
У сучасному світі можна стверджувати, що хімія гетероциклічних сполук перетворилася на найбільшу галузь органічної хімії. Практична значимість гетероциклічних сполук зростає. Серед різноманітної кількості молекул, фрагментом яких є зазначена система, передусім заслуговують на увагу ті, що мають для людства величезну цінність як субстанції лікарських засобів. Тому літературні джерела, що містять у собі інформацію щодо хімії гетероциклічних сполук, представляють велику зацікавленість широкого кола дослідників.
Keywords: тези