До питання перевірки самостійної роботи студентів - Сирцов, Вадим Кирилович; Зідрашко, Галина Анатоліївна; Алієва, Олена Геннадіївна; Таврог, Маріанна Львівна; Сидорова, І. В. (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. У зв′язку зі зміною програми з гістології, цитології та ембріології на медичному факультеті значно збільшилась кількість годин, відведених для самостійної роботи. А саме, загальний об’єм дисципліни складав 345 годин(11,5 кредита), з яких на самостійну роботу виділено більше годин (185), ніж на аудиторні години з лекцій та практичних занять (160 ). Тому, виникла необхідність у об′єктивній перевірці відпрацювання цього часу студентами.
Keywords: тези