Деякі аспекти удосконалення маркетингового методу встановлення цінової чутливості Ван Вестендорпа - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (My University, 2022)
Цінова політика – важлива складова фінансової політики фармацевтичного сектору. Рівень цін на лікарські засоби та медичні вироби впливає не тільки на показники рентабельності фармацевтичних підприємств, а й визначає ефективність фармацевтичного забезпечення споживача.
Keywords: готовність платити; Ван Вестендорп; маркетингове дослідження