Карбапенемазна активність штамів грамнегативних бактерій, виділених від хворих на гнійно-септичну інфекцію - Поліщук, Наталія Миколаївна; Аліменко, Ю. Л.; Юрчук, І. Є.; Макарова, І. В. (My University, 2023)
Мета роботи: Ретроспективний аналіз результатів мікробіологічного моніторингу карбапенем-резистентних збудників ГСІ в умовах стаціонарів міста Запоріжжя.