Тривожно-депресивні розлади у хворих на ішемічну хворобу серця та неклапанну фібриляцію передсердь - Лашкул, Дмитро Андрійович; Сиволап, Віктор Денисович; Гонтаренко, Е. О.; Гуляш, Ю. В.; Лашкул, М. А. (My University, 2020)
Мета – встановити особливості емоційного стану хворих на хронічні форми ішемічної хвороби серця (ІХС) залежно від наявності неклапанної фібриляції передсердь (нФП).
Keywords: тези доповідей