Аналіз та співвідношення термінів "фармацевтична галузь" та "фармацевтична сфера" як об’єктів адміністративно-правової охорони - Алексєєв, Олександр Германович; Alexeev, O. G. (My University, 2010)
Розглядаються питання, пов’язані із з’ясуванням змісту та аналізом поглядів різних авторів щодо визначень понять «фармацевтична галузь» та «фармацевтична сфера», задля більш чіткого виділення меж цієї сукупності специфічних відносин та для більш ефективного застосування інституту адміністративної відповідальності за порушення фармацевтичного законодавства. The questions connected with finding-out of sense, and also the analysis of the points of view of different authors concerning definitions «pharmaceutical sphere» and «pharmaceutical branch», more accurate allocation of borders of this set of specific relations for more effective application of institute of administrative responsibility for infringements of the pharmaceutical legislation are considered.
Analysis and parityof the definitions «pharmaceutical sphere» and «pharmaceutical branch» as the objects of administrative protection
Keywords: адміністративна відповідальність; фармацевтична сфера; фармацевтична галузь; administrative responsibility; pharmaceutical sphere; pharmaceutical branch