Вплив місця проживання на доступність стоматологічної допомоги дітям - Стрюк, Юлія Володимирівна (My University, 2025)
Доступність стоматологічної допомоги для дітей є важливим аспектом їхнього здоров'я та розвитку. Однак, можливість отримати якісну стоматологічну допомогу значною мірою залежить від того, де дитина проживає.
Keywords: тези доповідей