Вегетативні та електричні порушення у жінок з ішемічною хворобою серця та постменопаузальним остеопорозом - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна (My University, 2024)
Мета – визначити особливості варіабельності серцевого ритму та електричні зміни міокарда у жінок, хворих на ішемічну хворобу серця (ІХС), залежно від стану мінеральної щільності кісткової тканини (МЩКТ).
Keywords: тези доповідей