Молекулярно-клітинний та організмовий рівні організації життя : [навчально-методичний посібник] - Приходько, Олександр Борисович; Ємець, Тетяна Іванівна; Малєєва, Ганна Юріївна; Гавриленко, Ксенія В'ячеславівна; Андреєва, Олександра Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчально-методичний посібник для аудиторної та позааудиторної роботи студентів 1 курсу медичного факультету, спеціальність "стоматологія", з медичної біології.