Хмарний сервіс МS TEAMS як невід’ємний елемент дистанційної освіти у ЗВО - Нагорна, Наталія Олександрівна; Васюк, Світлана Олександрівна; Коржова, Алла Станіславівна (My University, 2020)
У сфері професійної підготовки майбутніх провізорів здійснилась можливість використання професійних додатків на основі використання хмарних сервісів у навчальному процесі. Найбільш відомі хмарні платформи створюють можливість здійснювати інтерактивну онлайн взаємодію викладачів та студентів у професійній підготовці та дозволяють впроваджувати нові інноваційні форми організації використання сучасних засобів передачі даних. Метою дослідження є аналіз основних можливостей використання хмарних технологій під час навчання майбутніх фахівців фармацевтичної галузі. Для досягнення поставленої мети розв’язуються такі завдання: вивчити і узагальнити передовий педагогічний досвід щодо впровадження у навчальний процес хмарних технологій; розглянути їх переваги та недоліки під час використання в навчальному процесі.
MS TEAMS club service as an incredible element of remote education
Keywords: професійна підготовка; хмарні технології; MS TEAMS; дистанційне навчання