Самостійна робота студентів і кредитно-модульна система на кафедрі пропедевтики внутрішніх хвороб - Григор’єва, З. Ю.; Сиволап, Віталій Вікторович; Олійник, Олександр Іванович; Авраменко, Наталя Федорівна; Лихасенко, Іветта Валеріївна; Полівода, Світлана Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2009)
Розглянуто організацію самостійної роботи студентів на кафедрі пропедевтики внутрішніх хвороб ЗДМУ. Organization of students' independent work on the Department of Internal Diseases Propedeutics is considered.
Keywords: аудиторна самостійна робота; позааудиторна самостійна робота; пізнавальна діяльність; навчальна програма; independent work in auditorium; home independent work; cognitive activity; work curriculum