Розробка та оптимізація умов ВЕРХ-МС детектування натрій 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату в комплексі з супутніми домішкам - Усенко, Дмитро Леонідович; Каплаушенко, Андрій Григорович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Метою роботи є розробка та оптимізація методики якісного та кількісного визначення натрій 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату у присутності супутніх домішок за допомогою ВЕРХ-МС. Завдання включають встановлення оптимальних умов мас-спектрометричного детектування з урахуванням впливу таких факторів, як температура сушильного газу, напруга фрагментації та тиск газу розпилювача.
Keywords: тези доповідей