Щодо стандартизації броміду 1-β-фенілетил-4-аміно-1,2,4-триазолію методом спектрофотометрії - Парнюк, Н. В. (ЗДМУ, 2015)
Розробка методики стандартизації броміду 1-β-фенілетил-4-аміно-1,2,4-триазолію методом спектрофотометрії.
Keywords: броміду 1-β-фенілетил-4-аміно-1,2,4-триазолію; спектрофотометрія