Організаційно-правові проблеми розвитку ринку парфумерно-косметичних виробів в Україні - Самко, Анатолій Васильович; Карпенко, О. С. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
За останні декілька років ринок парфумерії і косметики набуває стабільного росту: у кількісному вираженні в середньому близько 20 %, в грошовому – не менше 25 % щорічно. Парфумерно-косметичний ринок України не надто багатий вітчизняною продукцією і з кожним роком частка вітчизняних виробників на парфумерному ринку України скорочується, але не зважаючи на це Україна прагне всесвітнього визнання.
Keywords: парфумерно-косметичний ринок; парфумерний бізнес