Питання оптимізації викладання дисципліни «технологія ліків» в умовах воєнного стану - Лисянська, Ганна Петрівна; Пухальська, Ірина Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
На сьогоднішній день через військові дії на території України триває загроза життю та здоров’ю всіх громадян нашої країни. Задля створення безпечного освітнього середовища для учасників освітнього процесу у багатьох навчальних закладах вищої та фахової передвищої освіти впроваджено дистанційне навчання. Сьогоднішні реалії характеризуються звуженням баз для проведення навчальної практики внаслідок згортання роботи українських підприємств, особливо це питання актуально на тимчасово окупованих територіях. [2]