Епідемічний процес. Імунопрофілактика. Внутрішньолікарняні інфекції : навч. посіб. - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Ушеніна, Ніна Степанівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
У навчальному посібнику викладені основні поняття про епідемічний процес та внутрішньолікарняні інфекції. Висвітлені сучсні питання імунопрофілактики. Навчальний посібник для студентів 4 курсу ІІІ медичного, ІІ міжнародного факультетів (іноземна мова навчання) спеціальності «Стоматологія»
Keywords: епідемічний процес; інфекційні захворювання; імунопрофілактика