Визначення сироваткових цитокінів TGF-1β, MMP-9 та коефіцієнту TGF-1β/MMP-9 для оцінки ступеня виразності фіброзу печінки у хворих на хронічний гепатит С GT1b - Веницька, Галина Василівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (Харків : ХНМУ, 2023)
Мета роботи – з’ясувати діагностичну значущість вмісту сироваткових цитокінів TGF-1β та MMP-9, коефіцієнту TGF-1β/MMP-9 у хворих на хронічний гепатит С (ХГС) GT1b при оцінці ступеню виразності фіброзу печінки (ФП).